Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL STEFAN LECCA/ Cat e la Bistrita?

La sfârşitul saptamânii trecute, mai exact duminică, eram la Chiajna, la meciul dintre selecţ ionatele sub 17 ani ale Lituaniei şi Spaniei. Partida conta pentru calificarea la Turneul de Elită de la care se ajunge apoi la CE 2010. Adică un fel de calificare la calificare….

Spania se distra cu Lituania, echipă pe care noi o batusem în prima zi cu un firav 1-0. Cred că scorul era 6-1 (avea să se termine 9-1), iar noi, zgribuliţ i de frig sub o copertină care măcar ne ferea de ploaie, vorbeam despre ce ne aşteapta miercuri când e programat meciul cu ibericii. Discu ţia pornită de la o glumă gen: să le zica cineva ăstora ca nu sunt la tenis că altfel ne dau şi nouă şase (câştigaseră 6-0 cu Insulele Feroe) ajunsese la lucruri cu adevărat serioase.

Se discuta despre bagajul tehnico-tactic al jucătorilor, despre selecţ ie, atitudine, pregatire fizică şi psihică, alimentaţ ie, refacere, infrastructură, despre faptul că nu era nici un antrenor autohton în tribune iar AS Monaco îşi trimisese un scouter în timp ce cluburile românesti, ba,…

Mă rog, despre motivele pentru care spaniolii arătau ca o echipă adevarată de fotbal în timp ce dintre ai noştri, chiar dacă ob iţnuseră deja calificarea mai departe (merg primele două clasate) nu cred că vor ajunge mai mult de 3-4 jucatori în Liga I şi asta nu acum ci poate peste câţ iva ani.

Ei bine, în timp ce filosofam noi acolo, unul întreabă nevinovat: ştie cineva cât e la Bistriţ a – O ţelul? Ne-am uitat miraţ i la el, omul chiar era curios, nu glumea. Apoi ne-am dat seama că întrebarea asta poate fi foarte bine considerată răspunsul la toate problemele care se ridicaseră. Cât de mici suntem! 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: