Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL STEFAN LECCA/ Capitala KO

Titlul nu se referă la felul în care arată Bucureştiul, deşi primarul-doctor Oprescu pare să „opereze” în această direcţie, ci la supremaţia în fotbal, neaşteptat pierdută de micul Paris. După ce între 1982 şi 2007, Steaua, Dinamo şi Rapid reuşiseră să câştige campionat după campionat cu excepţia celui din 1990-1991 care a revenit Universităţii Craiova, puţini se aşteptau la o schimbare radicală. Cu toate acestea, ultimele două sezoane au fost dominate de CFR Cluj, un titlu şi două Cupe ale României, şi Unirea Urziceni, un titlu.

„Gata cu minunile”, decretau după prima etapă „specialiştii” în fotbal, „bucureştenele iau frişca anul acesta”. Steaua şi Rapid câştigaseră iar Dinamo jucase chiar bine în egalul de la Craiova. A venit însă etapa a doua, una în care numai Steaua a punctat pentru Capitală, 2-2, acasă, cu CFR-ul. Spre comparaţie, acum cinci sezoane, tot în etapa cu numărul doi, formaţiile din Bucureşti (Dinamo, Naţional, Rapid, Sportul Studenţesc şi Steaua) marcau 10 goluri şi strângeau 9 puncte. Iar cele două care au pierdut au făcut-o chiar în faţa unor concitadine, Steaua în Giuleşti şi Sportul în Ştefan cel Mare.

Doar pentru cine nu vrea să vadă nu este clar că acele vremuri au apus. Acum Capitala a devenit challengerul într-un duel ce tinde să devină la fel de inegal ca şi atunci. După falimentul lui FC Naţional, retrogradarea Sportului şi problemele financiare şi de conducere de la Rapid şi Dinamo, întrebarea mai normală nu este: când se va ridica Bucureştiul?, ci dacă se va mai ridica.

Ştefan Lecca

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: