EDITORIAL STEFAN LECCA/ Aloo, e criza, nu v-ati prins?

0
116

De vreo lună încoace, primul lucru pe care îl fac dimineaţa după ce-mi beau cafeaua este să intru pe net şi să caut cursul. Parcă mă trezesc în fibrilaţii. Schimb sau nu schimb, aceasta e întrebarea. Îmi scot economiile de la bancă sau le mai ţin o lună şi risc să le mai pot investi doar într-o friptură la un restaurant de fiţe? Ce să mai”¦ e groasă. Vă daţi seama, dacă relaţia dintre leu şi euro a ajuns să mă intereseze mult mai mult decît cea dintre Dani Oţil şi Mihaela şi cum o mai chema-o acum. Mă aflu, ca şi voi, în plină criza financiară. Ştiu asta pentru că am ochii deschişi şi cred că 99 la sută dintre români sînt în aceeaşi situaţie ca mine.

Pe de altă parte, Steaua nu a mai cîştigat din 21 septembrie, de la acel 4-0 cu Gaz Metan. De atunci, nimic. Un gol la Cluj, unul în ultimele secunde, pentru un amărît de egal acasă cu Otopeniul şi gata. Despre Liga Campionilor mai are rost să vorbim? Şi totuşi, la ei, nimeni nu-şi dă seama că sînt în criză. Păi, cînd Neaga, care a renunţat la bani doar pentru a juca din nou în Ghencea, ajunge să se roage să plece, cînd sigurul Zapata începe să gafeze constant, cînd plîngi după Pepe că n-ai atacanţi şi, mai mult, cînd fanii îi jignesc pe jucătorii pe care ar trebui să-i idolatrizeze, ce este dacă nu criză?

Norocul Stelei este că şeful cel mare şi-a făcut, vorba lui, “glob”, iar cum “roş-albaştrii” au foarte mulţi suporteri, probabil că s-or găsi cîţiva care să posteze cele necesare pentru a-i deschide ochii. :)

Ştefan Lecca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here