Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL MADALIN NEGOITA/ Tacerea mieilor

Bergodi tace, jucătorii tac, preşedintele tace, Becali urlă. Asta e legea supremă în Ghencea. Da! Bergodi trebuia dat afară. Da! Bergodi a greşit, pentru că un cioban bun îşi evaluează bine turma, dupa ce i se impune un obiectiv, iar numai cu miei, nu poţi să ţii o stână. Îţi trebuie şi oi bătrâne, şi berbeci şi bani pentru nutreţ, iarna. Altfel, ingheţi şi mori de foame, că n-ai nici lână, nici brânză.

Gigi Becali avea destule motive să-l dea afară pe Bergodi, mai ales că Steaua a fost penibilă în meciul cu Sheriff . Dar el a ales să dea, ca să păstrăm nota, cu piciorul în oala cu zer. Apoi l-a izgonit de la stână. Mioarele tac, câinii la fel. La stână, îţi trebuie cel puţin doi câini: unul credinicios şi dresat şi unul de rasă. Stâna Steaua îi are pe amândoi, numai că unul e trimis numai să latre la oricine se apropie de familia ovină, iar celălalt a fost adus, de curând, doar aşa, să moară caprele, pardon, oile vecinilor. Nu contează că primul poate să ducă stâna la rang de fermă, cu garduri frumoase, cu staul strălucitor şi nutreţ de primă mână, iar celălalt să ţină oile în frâu, să le organizeze şi să le disciplineze.

La stâna noastră din poveste, a rămas paznic… doar lupul. Când vine el, oile trebuie să tremure, iar câinii trebuie să se pună cu botul pe labe pentru că lupul crede că le ştie pe toate. În curând, lăsat în voia lui, va distruge toată stâna. Medicii spun că lactatele fac bine organismului, datorită conţinutului lor bogat în calciu. Supradoza poate duce însă la boli grave, iar Steaua e demult bolnavă de hipercalcemie. În general, netratată, duce la comă, iar simptome există deja de ceva timp.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: