Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

EDITORIAL/ Madalin Negoita: „Adio Africa, bun gasit, Razvan!”

Ce voiaţi? Să batem Franţa la ea acasă? Să-i dominăm şi să-l dăm afară pe Domenech? Noi, românii, ne dăm rotunzi când avem colţurile de la pătrat foarte bine conturate. Peste 50 de ore de talk-show-uri dedicate meciului cu Franţa, peste 7 redacţii cu ochii pe naţională. Pentru ce? Pentru un meci cu Franţa în care eram cotaţi cu 1 la 13 la pariuri. Gândiţi-vă altfel: am falimentat mulţi pariori.

Aşa, cu Apostol, Mara, Surdu şi Roman. Lăsaţi demarajul întârziat al lui Mara, ignoraţi lipsa de orientare a lui Maftei sau triunghiul de pase Evra – Gourcuff – Henry care ne-a ameţit mai rău decât cea mai tare pălincă, uitaţi-l pe Borcea care ar duce şi Dinamo 2 la naţională! Răzvan a fost adus pentru a construi cea mai bună echipă în condiţiile date.

Haideţi să ne despărţim, măcar o dată în istorie, de statutul de balcanici şi să apreciem perfecţiunea lui Chivu, dăruinţa lui Rădoi, exactitatea lui Raţ, potenţialul lui Roman sau talentul lui Dani Coman. O calificare pierdută, o echipă câştigată. Răzvan poate creşte odată cu naţionala. Surdu era huiduit în Ghencea şi a fost exilat la Braşov, Mara juca fotbal pe plajă şi şi-a redescoperit pofta de fotbal la Urziceni, cu Dan Petrescu, Ghioane voia să se lase de fotbal.

Lângă aceştia, care le-au văzut pe toate, lângă un Chivu, Raţ sau Mutu, poate creşte o echipă naţională care să ne bucure. Nu vă aşteptaţi să câştigăm Euro! Nu vă aşteptaţi să batem Franţa la ea acasă vreodată! Aşteptaţi-vă la un fotbal frumos, la o echipă naţională muncitoare, la o selecţie cinstită, la un grup unit şi, cel mai important, la un selecţioner de clasă sau, mai simplu, la o reconstrucţie făcută cu cap. De asta a fost adus Răzvan Lucescu şi pentru asta trebuie să-l judecăm. Cu materialul clientului, s-a descurcat extraordinar. Eşti achitat, Răzvane! Îţi ţinem pumnii!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: