EDITORIAL/ Furat sau frustrat?

Cîţi dintre voi nu aţi încercat măcar o dată să vă imaginaţi că sînteţi Grădinescu, Băleanu sau Pătruleasa? Dacă nu aţi avut pînă acum curiozitatea de a vă auzi citind ştiri sau comentînd un meci, faceţi un exerciţiu simplu. Luaţi un text, poate chiar acesta, şi citiţi-l cu intonaţie, ca la tv. Veţi realiza cît de greu este să vorbeşti. Încercaţi apoi să spuneţi o minciună, orice. A durut? Nu cred. Concluzia: este uşor să vorbeşti.
Deci, cum rămîne? Greu sau uşor?

Semedo a declarat, într-un interviu acordat colegului meu Ştefan Găvan, că Steaua nu luptă corect. Mulţi vor spune că este simplu să arunci cu vorbe în adversar mai ales cînd jocul echipei tale nu merge. Vor considera că ceferistul îşi strigă frustrarea şi neputinţa de a pierde un avantaj ce părea, la un moment dat, mai mult decît suficient. Dar alţii, unanimitatea este din ce în ce mai greu de atins, îl vor considera un nedreptăţit, şi asta îi va creşte şi mai mult capitalul de simpatie.

De cele mai multe ori adevărul este undeva la mijloc. Peste tot, dar mai ales în fotbal, nuanţele de gri sînt mai pregnante decît albul sau negrul. Dar, dacă v-aţi format deja propria părere, împărtăşiţi-ne-o pe forumul „SportMagazin” (www.sportm.ro/forum). Cea mai interesantă opinie va fi premiată.