Echipele si au aflat adversarele din play-off-ul Ligii a doua Marius Stoica: “Ar fi frumos sa promoveze ambele echipe din judetul Argeș”

Federația Română de Fotbal a efectuat astăzi, 17 iunie, de la ora 12:00, tragerea la sorți pentru stabilirea programului play-off-ului Ligii 2. Mini-turneul de cinci etape va decide promovatele în Liga 1 la finalul acestui sezon care se încheie într-un alt mod decât cel hotărât inițial, din cauza pandemiei de COVID-19.

În prima etapă, programată pe data de 4 iulie, se vor desfălura meciurile:

UTA Arad – Petrolul Ploiești Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș CS Mioveni – Rapid

Situație inedită la CS Mioveni, una dintre revelațiile Ligii a doua, echipă al cărui antrenor, Marius Stoica, a fost înlocuit cu Claudiiu Niculescu, chiar cu o etapa înainte de începerea play-off-ului! Stoica este cel care a dus echipa în play-off, de pe locul secund, cu niște rezultate foarte bune, iar schimbarea sa este una destul de surprinzătoare! Contactat pe marginea acestui subiect, cu mult fair-play, fostul tehnician-performer al Miovenului a declarat însă că înlocuitorul său, Claudiu Niculescu, este un antrenor bun, care poate duce echipa în prima ligă și că nu are motive să fie supărat.

”A fost decizia conducerii, probabil una benefică pentru clubul nostru Și ei doresc să ajungă pe prima scenă, și sper ca Claudiu Niculescu să reușească să ducă mai departe munca pe care eu am depus-o într-un an de zile. Nu am de ce să fiu supărat, pentru că rezultatele pe care le-am avut au fost excepționale în acest campionat care, fără îndoială, este unul dintre cele mai valoroase și puternice din ultimii ani. Am condus echipa din prima până în ultima etapă dinaintea play-off-ului, conducerea decizând acest lucru după rezultatele avute în ultimele patru etape ale sezonului trecut, atunci când am venit, câșțigând toate meciurile rămase, cu un golaveraj foarte bun. Am muncit enorm de mult.. Iar ceea ce anticipam și glumeam când lumea nu ne dădea nicio o șansă, a devenit o certitudine, echipa luptându-se acum pentru promovarea în prima Ligă. Am format o familie și un grup care au încercat să gândească pozitiv., eu aducând acea mentalitate de a juca numai la victorie”, a declarant Marius Stoica. Acesta a mai adăugat că-și dorește ca cele două echipe din județul Pitești să fie cele care vor promova: “În momentul de față, CS Mioveni e o echipă antrenată pentru un loc pe prima scenă fotbalistică. Orice echipă are șanse să promoveze. Vor fi cinci jocuri foarte disputate, cu antrenori de calitate. Mi-aș dori ca cele două echipe din acest județ, să intre în istorie și să ajungă pe prima scenă fotbalistică”.

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...