Echipa turului: Fundas dreapta – OGARARU/ Omul, nu fotbalistul!

Se spune despre fotbalişti că n-au suflete. Egoişti, lacomi, parveniţi şi sclavi ai plăcerilor vieţii. Cam aşa sînt catalogaţi slujitorii sportului-rege de omul de rînd, care îşi drămuieşte fiecare leuţ.

Nu este însă şi cazul lui Ogăraru. Pentru că, dincolo de cele 90 de minute petrecute pe gazon, fotbalistul Stelei se metamorfozează. Schimbarea la faţă nu are loc în „Bamboo”, ci în faţa unui orfelinat. George zîmbeşte şi îşi atinge tricoul pe care este desenată o inimă. E fericit. Cu adevărat fericit. Acţiunea umanitară organizată chiar de el a dat roade. A vîndut ochelarii lui Edgar Davids, ghetele lui Huntelaar şi propriul tricou. În „puşculiţă” s-au adunat 3.280 de euro. Mult, puţin? Chiar nu mai contează. Important este că aceşti bani vor ajunge în mîinile unor copii orfani.

„În urmă cu ceva vreme am vizitat un orfelinat. Doar cine este părinte, ca mine, poate simţi ceea ce am simţit eu cînd i-am văzut pe acei copii. Aşa încerc să le aduc măcar o rază de căldură sufletească”, a mărturisit Omul George Ogăraru.

Nu rataţi numerele viitoare ale „SportMagazin” pentru a afla cine completează echipa turului, în viziunea revistei noastre!