Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Echipa turului: Fundas central – GALAMAZ/ Intre Bistrita si Hamburg

Pentru Galamaz, acesta a fost un an bun. Integralist şi căpitan de echipă într-o formaţie care se bate pentru titlu. Cu toate că, din modestie, Galamaz refuză să o recunoască. „Am reuşit un an foarte bun cu Unirea. Totuşi, nu avem încă experienţa necesară pentru a ne bate un sezon întreg la titlu. Foarte important este cum vom începe returul. Degeaba începi bine o treabă, dacă nu o închei la fel”, spune fundaşul central al Unirii Urziceni. Cum spuneam, Galamaz este mulţumit de evoluţia sa „per ansamblu”, însă, dînd timpul înapoi, îşi reaminteşte de două „borne” extrem de importante din sezonul recent încheiat. Partida de la Bistriţa venea după un meci important pierdut de Unirea, pe propriul teren, în faţa Politehnicii Iaşi. Galamaz avea să fie „MPV”-ul acestei partide, marcînd şi golul victoriei echipei sale. Un alt moment de excepţie l-a constituit şi „dubla” cu Hamburg, din Cupa UEFA, cînd Unirea nu a fost cu nimic mai prejos decît ilustrul său adversar. Chiar dacă echipa sa nu s-a calificat, fundaşul român a avut în faţa germanilor o evoluţie extrem de apreciată.

„Venirea mea la Urziceni a fost determinată de faptul că Dan Petrescu m-a dorit în lot. Nu am considerat niciodată transferul de la Dinamo la Unirea un pas înapoi.” – George Galamaz

Nu rataţi numerele viitoare ale „SportMagazin” pentru a afla cine completează echipa turului, în viziunea revistei noastre!

Citeste mai multe!