Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

ECHIPA TURULUI – Atacant: Yssouf Kone/ Do you speak english?

Kone îşi poate realiza visul de a juca în Premier League. Tottenham Hotspur, Everton, Hull City şi Wigan Athletic bat la uşa Ardealului, dorind să îl transfere pe atacant

Yssouf Kone se înalţă şi înscrie cu capul în poarta aristocraţilor de la Chelsea. Publicul prezent pe arena „Stamford Bridge” amuţeşte. Nu şi cifrele care saltă ameţitor. De la 600.000 euro, preţ de achiziţie, la aproape 6 milioane euro, preţ de vânzare! Acum, ivorianul este foarte aproape să îşi împlinească visul, acela de a evolua în campionatul Angliei. De ce vis? Kone a mărturisit, după meciul din Champions League, de la Londra, că şi-ar dori să evolueze în Anglia. „Premier League este campionatul meu preferat din Europa şi sper să joc acolo într-o zi. Nu pot să spun că nu mă simt bine la campioana României, însă orice jucător îşi doreşte să ajungă mai sus, iar pentru mine vârful înseamnă Anglia”, a declarat Yssouf.

Urmărit de Mourinho

Şi iată ce înseamnă mai sus! Tottenham Hotspur a avansat suma totuşi ameţitoare de 5,5 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului. Preşedintele Iuliu Mureşan nu a negat interesul englezilor pentru ivorian şi s-a declarat dispus să se aşeze la masa tratativelor. „Este important că am construit o echipă puternică cu fotbalişti buni, iar echipele mari din Europa se uită la noi în curte în căutare de jucători. Noi suntem dispuşi să analizăm orice ofertă”, a spus Mureşan. Dar, interesul lui Tottenham nu a apărut peste noapte. Englezii l-au luat în vizor pe Kone încă din perioada când acesta activa la Rosenborg, în Norvegia. În aceeaşi perioadă, Jose Mourinho fostul tehnician al lui Chelsea, a cerut referinţe despre ivorian, după „dubla” din Champions League, dintre Chelsea şi Rosenborg. În cazul în care nu va ajunge la Tottenham, Kone poate face totuşi pasul în Premier League, Everton, Hull şi Wigan, fi ind dispuse să se aşeze la masa negocierilor.

Citeste mai multe!