Echipa Lumii va juca împotriva naţionalei jurnaliştilor, în cadrul Cupei MAE

Pentru naţionala de fotbal a jurnaliştilor români, care este sponsorizată de Stanleybet, Petrom şi Aqua Carpatica, aceasta reprezintă o partidă de pregătire în vederea participării în luna octombrie la Olimpiada Internaţională Media din Porec (Croaţia).

Finalele la fotbal în cadrul Cupei MAE sunt programate duminică, începând cu ora 9.00. În faza sferturilor la fotbal echipa diplomaţilor din Ucraina evoluează împotriva Turkmenistanului, Federaţia Rusă întâlneşte formaţia Old bees, Peru joaca cu echipa consulară MAE, iar formaţia MAE contra Serbiei. Noutatea ediţiei din acest an este organizarea unui tur ciclist, în completarea celor şase competiţii, dintre care unele sunt deja tradiţionale şi atrag numeroşi participanţi: fotbal, baschet, badminton, tenis de câmp, tenis de masă şi şah. Organizată pentru prima dată în anul 2003, Cupa MAE a devenit un eveniment de diplomaţie publică care se bucură de o reală popularitate în rândul comunităţii de la Bucureşti.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...