Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

După UEFA Euro 2020, Tik Tok devine sponsor oficial al UEFA Women’s EURO 2022

Platforma digitală de divertisment TikTok devine “Partener global al UEFA Women’s EURO 2022”. TikTok își propune să susțină cel mai așteptat campionat de fotbal din această vară și să contribuie la creșterea vizibilității competiției la nivel global, bazându-se pe parteneriatul de succes de la Campionatului European de Fotbal Masculin, UEFA EURO 2020.

„Suntem încântați să colaborăm din nou cu TikTok, de data aceasta pentru cel mai mare Campionat European de Fotbal Feminin de până acum. Din comunitatea pasionaților de fotbal de pe TikTok fac parte din ce în ce mai multe echipe, fani, creatori de conținut și asociații, așa că așteptăm cu nerăbdare să le arătăm conținut unic, creativ și captivant, realizat alături de unele dintre cele mai mari fotbaliste din lume. Este o perioadă emoționantă să fii fan al fotbalului”, a adăugat Guy-Laurent Epstein, Marketing Director, UEFA.

TikTok va colabora cu UEFA pentru a lansa funcții interesante, precum efecte speciale, hashtag challenges, live-uri pe TikTok și sunete asociate competiției sportive, pentru a promova produsele și serviciile în comunitatea TikTok și pasionaților de fotbal. În plus, UEFA va oferi platformei acces la biblioteca de informații despre istoria fotbalului european pentru a dezvolta conținut captivant și inovator pentru utilizatorii TikTok.

De asemenea, înainte de începerea campionatului, se va lansa contul oficial de TikTok UEFA Women’s EURO 2022, cu scopul de a inspira și distra milioanele de fani ai fotbalului din întreaga lume și de a le oferi conținut exclusiv din culisele evenimentului, precum și imagini de arhivă.

În ultimii ani, TikTok a înregistrat o creștere impresionantă a interesului pentru sportul feminim pe platformă. Hashtag-ul #womeninsports a cumulat aproape un miliard de vizualizări pe TikTok.

 

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...