Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Dupa Raul si Casillas, si Guti va semna pe viata cu Real!

Presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat ca Jose Maria Gutierrez „Guti” (foto) va semna, saptamina viitoare, un contract pe viata cu gruparea spaniola, la citeva zile dupa ce alti doi jucatori, Raul si Casillas, si-au prelungit acordurile, informeaza cotidianul Marca.

Calderon a anuntat ca in prima faza lui Guti i se va prelungi contractul pina in 2011, actuala intelegere a mijlocasului spaniol fiind valabila pina in 2010. Apoi, contractul lui Guti va fi prelungit automat cu cite un an, daca jucatorul va evolua in cel putin 30 de partide oficiale pe sezon.

Marca a notat, joi, ca atacantul Raul si portarul Iker Casillas vor juca la Real Madrid pina la finalul carierelor. Raul, in virsta de 30 de ani, avea contract cu Real Madrid pina in 2010, iar Casillas, in virsta 26 de ani, pina in 2011. In urma intelegerilor semnate joi, contractul lui Raul se va prelungi automat cu cite un sezon incepind cu 2011, acelasi lucru fiind valabil in cazul lui Casillas incepind din 2017.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: