Dumitru Tudor nu are dreptul de a negocia transferurile stelistilor

0
125

Intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul oficial, oficialii clubului Steaua Bucuresti precizeaza ca impresarul Dumitru Tudor nu are dreptul de a negocia transferurile jucatorilor ros-albastrii

“Conducerea nu l-a imputernicit pe impresarul Dumitru Tudor sa negocieze transferul niciunui jucator din lotul echipei, acesta neavand nici macar acceptul clubului de a discuta despre un eventual transfer al vreunui fotbalist stelist. Dumitru Tudor nu are nicio calitate de a face declaratii in numele jucatorilor Stelei”, se precizeaza in comunicat.

De asemenea, Florin Lovin si Victoras Iacob au declarat ca nu doresc sa paraseasca echipa din Ghencea. “Nu pot sa ma gandesc la o eventuala plecare, atat timp cat in urma cu o luna contractul meu a fost marit. Declaratiile referitoare la un presupus transfer al meu facute de alte persoane din afara clubului le consider speculatii fara nici o acoperire”, a spus Lovin, iar Victoras Iacob si-a manifestat intentia de a-si continua, la randul sau, cariera la Steaua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here