Dumitru Dragomir: Nu huliganii sunt cei care fac legea

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir (in imagine), a declarat, miercuri, dupa sedinta Comitetului Executiv al FRF, ca intr-o tara nu huliganii sunt cei care fac legea, ci legea trebuie respectata de toti, subliniind ca primele sase luni dupa promulgarea legii privind violenta in sport vor fi mai grele.

„Este un lucru extraordinar, au fost doar patru voturi impotriva. Toti colegii din Parlament m-au felicitat. Este o lege organica, muncita, la care s-a lucrat aproape un an. Pina la urma nu am trecut ca rata prin apa, ramine ceva in urma mea si ca parlamentar. Primele sase luni dupa promulgarea legii vor fi mai grele, mai ales ca organele abilitate trebuie sa-i nominalizeze pe cei interzisi pe stadioane. Protesteaza suporterii? Au mai fost ei si la Parlament si peste tot. Intr-o tara nu huliganii fac legea, ci legea trebuie respectata de toti. Aceasta lege este un cadou de la colegi, mai ales cei de la Comisia de Aparare si Comisia de Tineret si Sport”, a spus Dragomir.

Camera Deputatilor a aprobat, marti, proiectul de lege privind prevenirea si combaterea violentelor la competitiile sportive.