Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Dumitru Dragomir: ”Fraieru, bine ii fac astia!”

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, astazi, ca patronul Stelei, Gigi Becali, a procedat bine ca s-a dus la partida Dinamo-CFR Cluj.

„Bine ii face galeria ca il huiduie, fiindca a dus echipa in Liga Campionilor, ca a avut atatea performante, ca a facut singurul stadion competitiv din România. Fraieru, bine ii fac astia! Daca a purtat fularul lui Dinamo la gat inseamna ca e baiat destept. A facut o strategie care l-a dus pe locul doi. Unde a gresit? Daca eram in locul lui dansam si ca Shakira, asa cum face Borcea.”, a declarat, presedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: