Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Dramatic

Ajunsă într-o situaţie disperată în subsolul clasamentului din Premier League, West Ham United a pierdut încă un meci, 3-4 acasă cu Tottenham Hotspur, oaspeţii marcând golul victoriei în minutul 95.

Cu argentinianul Carlos Tevez introdus în primul unsprezece, West Ham a jucat mai bine decât de obicei dar nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul, obţinerea unei victorii dătătoare de speranţe, şi continuă să ocupe ultimul loc din Anglia.

Gazdele au condus cu 2-0 la pauză, goluri Noble şi Tevez, oaspeţii au egalat prin Defoe, din penalty, şi Tainio, West Ham a făcut 3-2 în minutul 85, gol Bobby Zamora, însă Tottenham a egalat în minutul 89 prin Berbatov şi Stalteri a reuşit golul victoriei în minutul 95.

Tot duminică, în Premier League, Blackburn s-a impus cu 2-1 la Bolton Wanderers după ce Benny McCarthy a transformat două penaltiuri pentru oaspeţi iar Nicolas Anelka a înscris golul de onoare al gazdelor pe final.

Manchester United are 72 de puncte în acest moment în Anglia, cu nouă mai mult decât Chelsea, 19 mai mult decât Liverpool şi 20 mai mult decât Arsenal Londra.

Citeste mai multe!