Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Dragutinovici nu vine la Bucuresti

Fundasul Sevillei, Ivica Dragutinovici (foto), nu va face deplasarea la Bucuresti in vederea meciului cu Steaua, el suferind o micropunctura la aductorul drept.

Si cel de-al doilea fundas central al formatiei iberice, Javi Navarro, are probleme medicale. Acesta a avut programata o sedinta de fizioterapie pentru a-si reveni dupa leziunile suferite la glezna dreapta si la peroneul sting.

Doctorul Adolfo Munoz a indicat ca inca nu se stie daca Navarro va putea face deplasarea in Romania, in aceeasi situatie fiind si mijlocasul Marti, care a suferit o usoara intindere musculara.

Incerti pentru meciul cu Steaua sint si mijlocasii Renato si Fernando Sales.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: