Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Dragomir: Rapid -Dinamo ar trebui sa se joace in Giulesti, fara spectatori

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ar dori ca meciul Rapid – Dinamo, din etapa a XXVII-a a Ligii I, să se joace pe stadionul „Valentin Stănescu – Giuleşti”, fără spectatori, şi nu la o distanţă de 150 kilometri de Bucureşti, aşa cum a decis Comisia de Disciplină a FRF, informeaza Mediafax.

Stadionul echipei Rapid a fost suspendat trei etape de Comisia de Disciplină a FRF, ca urmare a incidentelor provocate de proprii suporteri la derbiul cu Steaua, disputat pe stadionul Giuleşti, scor 2-3, din etapa a XXIV-a a Ligii I. Astfel, Rapid trebuie să dispute trei partide la o distanţă de cel puţin 150 de kilometri de Bucureşti. Cele trei meciuri sunt Rapid – Dinamo (etapa a 27-a), Rapid – Poli Iaşi (etapa a 29-a) şi Rapid – Oţelul (etapa a 31-a).

„Nu sunt de acord cu această decizie. Susţin deschis ca Rapid să joace pe Giuleşti meciul cu Dinamo, dar cu porţile închise. Dacă sunt timişi în alt oraş, sunt pedepsiţi jucătorii şi nu huliganii care pot face în acea localitate alte nenorociri. Sunt convins că la apel li se va da joc acasă, fără spectatori”, a spus Dragomir, citat de TVR 1.

Citeste mai multe!