Dragomir: “Dinamo se va califica, Steaua nu”

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si-a exprimat punctul de vedere in privinta sanselor pe care le au echipele romanesti de a se califica in optimile de finala ale Cupei UEFA si a incercat sa faca o analiza a evolutiei romanilor in cea de-a doua competitie europeana.

“La Lisabona, am văzut poate cel mai frumos stadion din lume. Portugalia are jumătate din populaţia României, dar au o infrastructură mult mai dezvoltată. Dacă Lia Manoliu e gata în trei ani, să nu-mi ziceţi mie Dragomir”, a declarat Dumitru Dragomir.

“Steaua e o echipă bună, dar fără jocuri în picioare. Cernea a greşit, dar toţi fotbaliştii mai greşesc. La fotbal se poate orice, dar e greu să dai trei goluri la Sevilla, în condiţiile în care un singur jucător brazilian valorează cât toată echipa Stelei. Tot ce pui în balanţă e în favoarea lor. Când am zis că va fi 2-0 pentru Sevilla, toată lumea zicea că sunt nebun, dar am avut dreptate. Nu cred că Steaua se va califica, dar am încredere că Dinamo o va face”, a mai spus Dragomir.

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...