Două cazuri de Covid -19 înainte de Australian Open

Cei 24 de jucători şi jucătoare ,care au călătorit vineri de la Los Angeles la Melbourne în vederea participării la turneul de la Australian Open, au fost plasaţi în carantină strictă pentru două săptămâni, după ce două persoane aflate în avionul respectiv au fost testate pozitiv la coronavirus.

Cele două cazuri pozitive sunt un membru al echipajului şi o persoană care are legătură cu turneul de Grand Slam, fără să fie însă jucător, au precizat organizatorii, menţionând că „ceilalţi 66 de pasageri ai zborului respectiv sunt consideraţi drept cazuri contact”.

„Cei 24 de jucători nu vor putea părăsi camerele lor de hotel până nu vor primi acordul medicilor şi nu vor putea să întrerupă carantina pentru a participa la antrenamente”, se precizează într-un comunicat.

Conform presei australiene, în avionul care a venit de la Los Angeles s-au aflat printre alţii belarusa Victoria Azarenka, învingătoare la Australian Open în 2012 şi 2013, americanca Sloane Stephens, japonezul Kei Nishikori, precum şi americanul Tennys Sandgren, care a fost autorizat vineri să călătorească spre Australia, după ce anunţase anterior că a fost testat pozitiv la Covid-19.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...