Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Doua arbitre din tara noastra in categora UEFA Elite

Comisia Centrala a Arbitrilor a primit din partea Comisiei de Arbitri a UEFA listele cu impartirea arbitrilor in categorii valorice pentru anul 2007. Astfel, doua arbitre din Romania, Cristina Ionescu si Cristina Dorcioman, fac parte din categoria Elite a UEFA pentru anul 2007, care numara in total 13.

Cristina Dorcioman a promovat in acest an in prima categorie. In a doua categorie, Premier, Romania nu are nicio reprezentanta, iar in al treilea esalon, Category 2, se afla Teodora Albon.

La barbati, primele doua esaloane, Elite – 24 de arbitri si Premier and Premier Development Category – 31 de arbitri, nu cuprind niciun roman. Centralii Sorin Corpodean, Alexandru Tudor si Cristian Balaj se numara printre cei 61 de arbitri din al treilea esalon.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: