Dorsin, Sandberg şi Fabbiani pleacă de la CFR Cluj

Preşedintele campioanei, CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi, că mijlocaşul suedez Mikael Dorsin a semnat un contract cu o grupare din Scandinavia, iar compatriotul său Niklas Sandberg va fi împrumutat la Stabaek.

Dorsin a semnat nişte contracte şi cel târziu în 25 august va pleca. Practic, este ca şi plecat. Va pleca în zonă, în Scandinavia. Azi am semnat şi pentru Sandberg un contract de împrumut la Stabaek, a declarat Mureşan.

Fabbiani va fi împrumutat un an la Newells Old Boys.

Fabbiani e ca şi plecat. Va fi împrumutat un an în Argentina, la Newells Old Boys. O să le găsim echipă la toţi jucătorii care au rămas în afara lotului Fabbiani e un jucător special, am spus asta de fiecare dată. Are nişte execuţii care te impresionează extraordinar aşa cum a făcut şi în prima partidă. Noi considerăm că e mai bine şi pentru el şi pentru club că e mai bine să meargă să joace un an în Argentina. După un an, va reveni probabil la noi, aşa cum a revenit şi Deac după ce l-am împrumutat la Oţelul, dacă nu o să apară altă situaţie în care o să-l vindem şi o să aducem alt jucător. Fabbiani doreşte foarte mult să plece. El vrea neapărat să fie lângă fetiţa lui, Uma, care are două luni. Am vorbit cu el mult pe acest subiect, l-am înţeles şi am zis că-i dăm drumul un an. Este un jucător foarte bun de care am avea nevoie. Avem cinci-şase atacanţi de valoare şi putem să ne dispensăm de el. Altfel, nu l-am fi dat împrumut, a mai spus oficialul clujean.

Sursa: Mediafax