Dorinel: Sper ca Piturca va reusi sa-i aduca pe jucatori cu picioarele pe pamant

Antrenorul lui FC Argeş, Dorinel Munteanu, a declarat marţi că echipa naţională nu a resimţit lipsa sa în partida cu Olanda şi că are încredere în selecţionerul Victor Piţurcă şi în jucători pentru obţinerea unui rezultat bun în jocul cu Luxemburg.

“Jocul bun din meciul cu Olanda a dat speranţe mari pentru calificare. La această partidă au existat seriozitate şi determinare în rândul jucătorilor. Nu s-a simţit lipsa mea şi vreau să-i felicit pe băieţi. Cu toate că am reuşit un rezultat bun, şi partida cu Luxemburg este importantă. Am încredere şi sper că Victor Piţurcă va reuşi să-i aducă pe tricolori cu picioarele pe pământ după această euforie datorată prestaţiei din Olanda”, a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul piteştenilor a adăugat că România nu a devenit favorita Grupei G şi că elevii lui Piţurcă trebuie să fie atenţi şi cu ceilalţi adverari, deşi aceştia nu sunt de talia Olandei: “Vor veni meciuri la fel de grele. Să nu uităm că Olanda va veni la Bucureşti şi că vom juca şi cu Bulgaria şi Slovenia, echipe destul de incomode şi periculoase. Sper că echipa va continua parcursul bun”.

Naţionala României va disputa miercuri, de la ora 18:30, partida din preliminariile EURO 2008, contra Luxemburgului, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...