Dorinel Munteanu: Mai am nevoie de 3 jucatori

Antrenorul lui FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a declarat, dupa primul antrenamnet cu noua sa echipa, ca nu si-a format o parere despre potentialul fotbalistilor sai. „Impresia care conteaza este cea de la finalul campionatului, cand trebuie sa atingem obiectivul, participarea intr-o cupa europeana”.

Munteanu a mai precizat ca mai are nevoie de trei jucatori: „Sunt discutii avansate cu o serie de fotbalisti, dar nu pot insa dau niciun nume pana cand nu vor semna. Cred ca primii doi veniti se vor sti in timpul cantonamentului de la Vatra Dornei”.

La randul sau, funasul Bogdan Panait s-a declarat multumit de metodele de antrenament folosite de Dorinel Munteanu: „Nu conteaza cine e antrenor la Vaslui, important este sa ne facem treaba. Sunt multumit de tehnicile folosite de Dorinel Munteanu, este un antrenor cu o gandire moderna”.

Portarul Cristian Haisan a declarat ca se bucura ca il are antrenor pe Dorinel Munteanu: „Eram si eu curios sa-l vad pe antrenorul Dorinel Munteanu. Prima impresie este una buna si imi place sa fiu sub comanda lui”.

In perioada 18-24 iunie, FC Vaslui va pleca in cantonament la Vatra Dornei, urmand ca apoi sa revina la Vaslui pentru o saptamana, iar in perioada 2-16 iulie se va deplasa in Austria, la Kaprun, pentru partea a doua a pregatirii.