Djokovic: Nu este o coincidenţă că am câştigat la Paris cel de-al 23-lea titlu

Novak Djokovic a declarat că nu este o coincidență că a câștigat cel de al 23-lea titlu la Paris și că turneul de la Roland Garros din acest an a fost cel mai dificil de câştigat din întreaga lui carieră.

„Vă mulţumesc pentru atmosfera specială, minunată. Evident, sunt foarte fericit să împărtăşesc acest moment cu totul special cu voi şi în această etapă cu totul specială din viaţa mea.

Nu întâmplător am câştigat al 23-lea meu titlu de Mare Şlem aici, la Paris. Acest turneu a fost cel mai greu de câştigat din cariera mea. Cu multe emoţii, lucruri pe teren, dar şi afară.

Sunt foarte, foarte mândru şi foarte fericit să fiu aici, pe acest teren foarte special. Vă mulţumesc din nou pentru prezenţa, sprijinul, energia voastră pe tot parcursul turneului.

A fost important să câştigi împotriva cuiva care are mari valori umane şi acesta este cazul tău, Casper, aşa că meriţi un mare respect. Scuze pentru rezultatul de azi.

Nu este cel mai bun mod de a încheia, dar ai fost unul dintre cei mai consecvenţi jucători din turneu din ultimii ani. Îţi doresc tot binele şi să câştigi împotriva tuturor… În afară de mine!”.

A spus Djokovic după victoria cu Casper Ruus, când a devenit primul jucător din lume care a câştigat 23 de trofee de Grand Slam în carieră.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...