Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Distracţie cu buzunarele pline în Liga a II-a

În urmă cu numai un an, orice tânăr fotbalist român îşi propunea să ajungă la un club din Liga 1, apoi, fără să mai conteze ordinea, la o echipă din străinătate şi la naţională. Criza financiară şi „performanţele“ guvernanţilor par să schimbe uşor uşor această optică. Dacă ne uităm la felul în care au terminat anul jucătorii lui FC Snagov, ne putem da seama de ce ei nu regretă că au ales să semneze cu echipa unei comune. Dacă mulţi dintre divizionarii A, cum le zicea Ghiţulescu, la radio, au primit din partea conducerii, în loc de cadouri de Crăciun, o strângere de mână iar alţii, ameninţări şi reduceri de contracte, cei de la FC Snagov au sărbătorit cu buzunarele pline.

„Singura mea rugăminte la băieţi, atunci când am preluat funcţia de preşedinte, a fost să demonstreze tuturor că formăm o echipă şi o familie şi să mă susţină în ceea ce am declarat eu, că pot juca fără probleme în Liga 1“, spune Ana Maria Prodan.

Cele 17 puncte făcute în ultimele opt etape, întreruperea campionatului şi apropierea Sărbătorilor au fost motivele care au determinat conducerea să organizeze şi o petrecere pe cinste.

Dacă la case mai mari, vezi Rapid, antrenorul a fost nevoit să se implice financiar, la Snagov, Cristian Ţermure nu a avut altceva de făcut decât să se distreze alături de jucătorii săi. Prezenţa familiilor, ţuica fiartă, cei doi porci oferiţi de primarul Muşat şi muzica pe gustul lor i-au făcut pe băieţi să petreacă până după miezul nopţii.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: