Dinamoviștii exultă, după întâlnirea de azi: „Avem stadion!”. Lucian Bode , ministrul Afacerilor Interne, a oferit noutăți cu privire la noul stadion Dinamo

Lucian Bode, numărul 1 în MAI, a declarat în cadrul evenimentului „Sportul le oferă pe toate”, organizat la inițiativa Clubului Sportiv Dinamo, că „s-a intrat în linie dreaptă” în ceea ce privește demersurile pentru construirea noii arene a lui Dinamo.

Bode a declarat că toate problemele juridice au fost rezolvate, astfel că nu mai există piedici în privința construcției stadionului. Ministrul a mai precizat că urmează definitivarea documentațiilor și apoi predarea terenului spre Compania Națională de Investiții, conform Fanatik,

În mai, Bode anunțase că terenul pe care actualul stadion al lui Dinamo este amplasat aparține acum statului român, odată cu ultima decizie a Curții de Apel în speța CS Dinamo vs. Nicolae Badea, fostul acționar de la FC Dinamo.

Vestea l-a entuziasmat pe Ionel Dănciulescu, emblema clubului alb-roșu. Danciu a postat o fotografie pe contul personal de Instagram cu mesajul „Avem stadion!!”. În poză, la o masă, mai apar Dănuț Lupu, ministrul Lucian Bode dar si dinamovistii Dan Capatos, moderator TV si Valentin Popescu, director marketing sportiv Alexandrion Group.

Stiri recente

Universitatea Craiova – FCU 1948 Craiova, scor 2-1. Toate golurile, marcate din penalti. Partida, întreruptă 10 minute

Universitatea Craiova a învins-o, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate...