Dinamo si Rapid, iertate de Comisia de Apel a FRF

Comisia de Apel a FRF a decis anularea sanctiunilor cu suspendarea terenului dictate de Comisia de Disciplina cluburilor Dinamo si Rapid, dupa meciul direct din etapa a XV-a a Ligii I.

Redam integral comunicatul de presa publicat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal:

Intrunita joi 29 noiembrie a.c. la Casa Fotbalului, Comisia de Apel a Federatiei Romine de Fotbal a luat urmatoarele hotariri:

Se admit in parte apelurile cluburilor SC FC Rapid Bucuresti si SC Dinamo 1948 Bucuresti, facute impotriva deciziei Comisiei de Disciplina (din 21.11.2007), care sanctionase cele doua grupari cu organizarea unui joc cu portile inchise (fara spectatori) si cu o penalitate sportiva de 30.000 de lei si, respectiv, cu organizarea a doua jocuri cu portile inchise (fara spectatori) si cu o penalitate sportiva de 50.000 de lei (grupurile de suporteri ale celor doua echipe au produs incidente violente la partida directa din etapa a 15-a a Ligii I, disputata pe 11 noiembrie a.c., pe stadionul „Dinamo”).

Astfel, s-au casat sanctiunile care priveau organizarea jocurilor cu portile inchise si au ramas in vigoare, in totalitate, penalitatile sportive.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...