Dinamo reacționează după scandalul de la meciul de pe Arcul de Triumf! „E o încercare de a se demonstra că aici nu trebuie să evolueze cluburi de fotbal”

Dinamo, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează că jucătorii dinamovişti fac curat de fiecare dată în vestiar după un meci, subliniind că “este o încercare de a se demonstra că pe “Arcul de Triumf” nu trebuie să evolueze cluburi de fotbal”.

Imaginile realizate după meci arată că multe scaune şi instalaţii electrice au fost distruse de spectatori.

Dinamo a jucat, marţi seară, cu Sepsi, în Cupa României, pe stadionul Arcul de Triumf.

Dinamo reacționează după scandalul de la meciul de pe Arcul de Triumf! „E o încercare de a se demonstra că aici nu trebuie să evolueze cluburi de fotbal”

“Articolele din presă şi modul în care se folosesc imagini cu aceleaşi câteva daune, fotografiate în mod repetat, din mai multe unghiuri, arată, în opinia mea, intenţia de a blama cu argumente minore, dar prezentate disproporţionat, clubul Dinamo şi suporterii dinamovişti.

E regretabil că se produc pagube materiale, fie ele şi minore, aşa cum sunt în cazul de faţă, dar mai regretabilă este manipularea şi escaladarea disproporţionată a unor astfel de situaţii!

Este o încercare de a se demonstra că pe “Arcul de Triumf” nu trebuie să evolueze cluburi de fotbal. E o campanie intenţionată şi nu este în spiritul “fair-play”-ului atât de invocat în sport.

Respect echipele naţionale ale oricărui sport şi felicit Federaţia Română de Rugby pentru calificarea “Stejarilor” la Campionatul Mondial!

Cred însă că bunurile construite din bani publici ar trebui gestionate în interesul publicului, respectând şi cunoscând prioritatea legală pe care meciurile echipelor naţionale o au pe Arena “Arcul De Triumf”. Banii publici sunt realizaţi prin munca a milioane de români şi inclusiv prin munca suporterilor dinamovişti, care, prin dedicarea lor faţă de club, au demonstrat că merită să se bucure de fotbal pe o arenă ultramodernă şi înainte de finalizarea noului Stadion Dinamo.

Puţin peste 20 de scaune au fost deteriorate în urma meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar clubul va achita integral daunele provocate de suporterii noştri. Niciunul dintre acestea nu a fost smuls intenţionat – aşa cum anumite persoane vehiculează în presă – iar toate daunele par accidentale şi cu siguranţă au survenit în momentele de bucurie şi în urma spectacolului oferit de către suporterii dinamovişti.

În privinţa curăţeniei, avem o regulă: vestiarul nostru trebuie să rămână curat, după fiecare meci. Este o regulă pe care am instaurat-o împreună cu Ovidiu Burcă, de când am venit la Dinamo. Cu această ocazie, invităm reprezentanţii mass-media după fiecare partidă pentru a filma în ce condiţii predăm vestiarul la final.

Aseară, după meci, staff-ul şi jucătorii noştri au curăţat integral vestiarul şi au solicitat inclusiv mijloacele necesare pentru a îndepărta iarba rămasă pe podea. Ni s-a transmis că de acest aspect se va ocupa firma de curăţenie. Serviciile de curăţenie au fost parte din contractul de utilizare al arenei, achitat integral de către club.

În acest sens, punem la dispoziţie câteva imagini de dinainte de partidă, care demonstrează faptul că aşezarea mobilierului din vestiarul nostru era diferită, iar fotografiile prezentate în presă sunt fie din vestiarul oaspeţilor, fie au fost efectuate în urma altui eveniment”, scrie FC Dinamo pe Facebook.

Stiri recente

Chapeau bas, fetelor!

Chapeau bas, fetelor! - Editorial de Cristi Mîndru La tragerea la sorti de la ,,Tiriac Open” de ieri am incheiat...