Dinamo – Rapid: ‘Sunteti rude cu Mailat’

Desi la meciul dintre Dinamo si Rapid nu au asistat decat putin peste 7000 de spectatori, sustinatorii ambelor echipe nu au ratat ocazia de a se rafui atat intre ei, cat si cu fortele de ordine. Cele mai mari probleme le-au cauzat “cainii”, iar Dinamo ar putea juca pana la patru meciuri cu portile inchise.

Totul a inceput cu o ora inainte de startul partidei. Galeria rapidista a fost atacata cu pietre in timp ce se indrepta spre stadion, in zona Perla. Noua dinamovisti au fost retinuti si amendati. Giulestenii nu au scapat nici la intrarea in stadion, patru dintre acestia acuzand ca au fost batuti in cadrul Compexului Sportiv Dinamo de cativa componenti ai echipei de rugby a clubului alb-rosu, fara ca jandarmii prezenti in zona sa intervina.

In minutul 6 al meciului, membrii celor doua peluze dinamoviste au aprins zeci de torte si fumigene, multe dintre acestea fiind aruncare pe teren sau in suporterii Rapidului. Partida a fost intrerupta cateva minute din cauza fumului dens. Giulestenii au vrut sa raspunda provocarii, insa s-au lovit de rezistenta fortelor de ordine.

In plus, pe tot parcursul partidei, suporterii dinamovisti au scandat lozinci rasiste la adresa adversarilor: “Sunteti de sub podul Grant, sunteti rude cu Mailat”. Probleme a avut si deputatul de origine israeliana Nati Meir, dar si camerunezul Pierre Boya. Cea mai grava abatere pare insa a fi un banner afisat de galeria dinamovista, cu mesajul “Nu avem vorbe frumoase pentru ciori libidinoase”.

Nemultumiti de scorul inregistrat pe tabela, fanii “cainilor” au parasit stadionul cu un sfert de ora inainte de ultimul fluier.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...