DINAMO/ Cine vine si cine pleaca de la DINAMO?

Noul antrenor al „cainilor” incepe sa isi intre in paine. Mircea Rednic a inceput deja sa lucreze la „noul Dinamo”. Mai mult ca sigur tehnicianul va schimba majoritatea jucatorilor cu state vechi in Stefan cel Mare, acestia fiind cei ce l-au lucrat ultima data, Rednic parasind banca tehnica a lui Dinamo pentru ca a pierdut controlul vestiarului.

Atfel, pe lista neagra a lui Rednic se gasesc: Bogdan Lobont, Andrei Margaritescu, Catalin Munteanu si Ionel Danciulescu.

In locul portarului echipe nationale, Dinamo ii are in vizor pe Tataruseanu de la Glora Bistrita, Marius Popa de la Poli Timisoara, dar si cativa goalkeeperi din afara tarii, fiind stiuta afinitatea lui Rednic pentru jucatorii straini.

De asemenea, un alt semn de intrebare este Pulhac, fundasul stanga dorind marirea salariului, lucru ce nu pare a fi pe placul conducerii dinamoviste.

In rest, Rednic va dori sa schimbe aproape toti titularii, singurii care vor avea prima sansa la statutul de titular vor fi Blay si Bratu, jucatori care au fost adusi la cererea lui Rednic la Dinamo, precum si Adrian Cristea, cel ce a intrat intr-un con de umbra de cand tehnicianul a parasit banca tehnica a „cainilor”.

La Dinamo sunt asteptati in schimb Jovanovic, Mardare si Ljubinkovic de la Vaslui, Latolevic, Canu si Luchin, alaturi de portarul Marius Popa, de la Poli Timisoara. Pe langa acestia, Mirea Rednic mai are in vedere diferiti jucatori din strainatate, dar si jucatori de la Dinamo II.

Primul transfer a fost realizat deja in Stefan cel Mare, Andrei Cristea fiind transferat de la Poli Timisoara.

Fata de echipa cu care Dinamo ataca grupele Champions League, Dinamo va avea cel putin 6 titulari schimbati. Singurii care se pare ca vor „supravietuii” vor fi Bratu, Ropotan, Blay, Cristea si probabil Pulhac.