Dinamo are un nou șef! Cine e Vlad Iacob, noul administrator special al echipei roș-albe

Dinamo a anunţat numirea lui Vlad Iacob în funcţia de administrator special.

Iacob deține un masterat în „Football Business” la Johan Cruyff Institute în parteneriat cu FC Barcelona şi e absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

El a fost votat în unanimitate de Adunarea Generală a Acţionarilor Dinamo 1948 ca administrator special.

Dinamo are un nou șef! Cine e Vlad Iacob, noul administrator special al echipei roș-albe

„Este o onoare să vin la Dinamo, chiar dacă această oportunitate apare într-un moment dificil din istoria clubului. Trebuie să echilibrăm situaţia financiară în cel mai scurt timp şi vreau să le mulţumesc încă o dată suporterilor noştri pentru contribuţia majoră, din ultimii ani, la bugetul clubului.

DDB reprezintă cel mai important proiect socios din România şi a demonstrat că este un partener esenţial pentru club. Sunt încrezător că împreună cu noua echipă vom restarta activitatea clubului pentru a vorbi de stabilitate la Dinamo, de principii sănătoase de football business modern, după modelele de bune practici ale cluburilor din campionatele puternice ale Europei.

Termenul echipă nu înseamnă doar primul 11 anunţat în teren, reprezintă jucători, staff tehnic şi administrativ, suporteri, foste glorii şi parteneri comerciali pentru că doar împreună, uniţi pentru Dinamo, putem reuşi! E nevoie de stabilitate, competenţă şi motivaţie pentru a readuce Dinamo în fruntea fotbalului românesc!”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

  • Vlad Iacob va împlini la 15 august 35 de ani și e cel care-l înlocuiește pe Iuliu Mureşan în funcție.
  • Dinamo e în insolvenţă de la 1 iulie 2021.
  • Pentru prima oară în istorie, Dinamo a retrogradat în Liga 2. Elevii lui Dusan Uhrin au pierdut barajul de promovare/retrogradare cu Universitatea Cluj, 0-2 în tur, 1-1 în retur.

foto: Facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Stiri recente

CFR conduce SuperLiga, dar FCSB vrea să dea lovitura în Gruia

de Levente Balint  CFR Cluj este lideră în SuperLiga după 23 de etape, cu 50 de puncte, cu două mai...