Dinamo a stabilit preţurile biletelor pentru meciul cu PSG, din optimile Champions League, la handbal masculin

Clubul Dinamo Bucureşti a anunţa care este preţul biletelor pentru manşa tur cu PSG, din optimile Ligii Campionilor la handbal masculin, partidă care se va disputa la 22 martie.

”Biletele de acces la meciul cu PSG se vor vinde în două faze, la fel ca la jocul cu Sporting Lisabona. Preţurile sunt cuprinse între 30 de lei (peluze) şi 80 de lei (VIP). Prioritate vor avea cei 142 de abonaţi din faza grupelor (pachet de cinci meciuri), cu drept de preempţiune numai pe locurile avute (niciun loc în plus!)”, au transmis oficialii clubului dinamovist.

Dinamo Bucureşti a decis că va juca manşa tur cu PSG în sala proprie, insuficientă ca şi capacitate (aproape 2.600 locuri) pentru câte cereri de bilete există din toată ţara. Clubul dinamovist a motivat decizia invocând ataşamentul fanilor şi al jucătorilor pentru propria sală, în detrimental Sălii Polivalente din Capitală (5.000 de locuri) sau al BT Arena din Cluj-Napoca (9.300 locuri).

Meciul tur cu PSG, din optimile Ligii Campionilor, va avea loc în 22 martie, de la ora 18.00. Returul va avea loc la 28 martie, la Paris.

Dinamo Bucureşti va juca în premieră în optimile Ligii Campionilor.

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...