Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Dinamo a platit 1,5 milioane de euro pe sase jucatori

Acţionarii dinamovişti au plătit în această iarnă aproape 1,5 milioane de euro numai pe transferuri.

Cea mai scumpă achiziţie a fost Bogdan Lobonţ, pentru care oficialii dinamoviştii au achitat Fiorentinei 750.000 de euro.

Următoarea achiziţie a fost bosniacul Vranjkovici, pe 250.000 de euro, care s-a accidentat însă şi nu a prins nici lista UEFA.

Silviu Bălace a venit de la Poli Timişoara pentru 300.000 de euro. Sergiu Homei a costat doar 100.000 de euro, dar jucătorul care l-a impresionat pe Cristi Borcea nu a făcut acelaşi lucru şi cu antrenorul Rednic.

Letonii Smirnovs şi Romanovs au venit gratis, dar par doar soluţii de rezervă. Ultimul sosit în Ştefan cel Mare este ecuadorianul Darwin Caicedo, pentru care Dinamo va plăti clubului Emelec o sumă care variază în jurul a 200.000 de euro.

realitatea.net

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: