Dica ar putea rata tot sezonul

0
102

Accidentarea golgeterului stelist Nicolae Dică este mult mai gravă decât părea iniţial. Diagnosticat cu ruptură de ligament încrucişat şi cu un hematom la genunchiul piciorului drept, Dică aşteaptă rezultatul artroscopiei efectuate vineri seară. în cel mai rău caz, Dică va fi operat luni şi riscă să stea pe tuşă jumătate de an.

Nicolae Dică este în pericol. Are şanse să rateze tot sezonul din cauza accidentării suferite în primul amical al Stelei din turneul italian, cu tineretul Sienei: leziune a ligamentului încrucişat.

Acesta a fost primul verdict al medicilor italieni în cazul golgeterului Stelei, care va rămâne în Italia alături de ceilalţi stelisti accidentaţi, Opriţa, Neşu şi Andrey, la clinica Isokinetic din Bologna.

Hematomul descoperit la genunchiul piciorului drept i-a obligat pe doctori să-i efectueze o artroscopie jucătorului Stelei, în funcţie de care se va hotărî dacă Nicolae Dică va fi sau nu operat luni.

în cazul, cel mai probabil, al intervenţiei chirurgicale, jucătorul cotat de Gigi Becali la şase milioane de euro riscă absenţa de pe teren între două şi şase luni.

realitatea.net 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here