Dica: Altele sint tragedii, nu eventuala noastra absenta din Liga Campionilor

Atacantul stelist Nicolae Dica, aflat la recuperare la Bologna, a declarat ca nu ar fi o tragedie daca echipa din Bulevardul Ghencea nu ar ajunge din nou in grupele Ligii Campionilor. Pitesteanul crede ca meciul cu Rapid, programat duminica, in etapa a XXIV-a a Ligii I, nu este unul decisiv.

“Nu cred ca e un meci capital. Este intr-adevar un derbi, un meci important, doar se intalnesc locurile 4 si 3, dar mai este mult pana la final, se poate intampla orice. Daca vom invinge, va fi foarte bine pentru noi, pentru ca vom avea trei puncte avans fata de Rapid, dar nu e nimic jucat, deoarece mai e si CFR Cluj. Vad ca au inceput destul de bine returul, dar sper sa-l termine rau”, a spus Dica.

Jucatorul FC Steaua a afirmat ca echipa “ros-albastra” trebuie sa castige maximum de puncte din derbiurile cu Rapid, Dinamo si CFR Cluj. “Imi doresc ca Steaua sa ajunga pe locul doi, o merita. Am ajuns dupa zece ani in grupele Ligii Campionilor si nu ne-am facut de rusine, zic eu. Steaua merita cel mai mult sa fie pe locul doi, dar totul se va decide pe teren. Asa, pot sa spun si eu ca mi-as dori sa o prindem pe Dinamo, dar pe teren trebuie sa arati ca meriti”, a comentat jucatorul stelist.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...