Dezbaterile de la prima sedinta a lui Sandu in Comitetul Executiv

Membrii Comitetulului Executiv al UEFA, printre care şi Mircea Sandu, s-au întâlnit la Nyon cu şeful Federaţiei Italiene de Fotbal, Luca Pancalli, pentru a discuta problema securităţii pe stadioanele din Serie A.

Aflat la prima şedinţă în calitate de membru al Comitetului Executiv al UEFA, Mircea Sandu a dezbătut, alături de noii săi colegi, problemele din fotbalul italian. Şeful FRF a ascultat ultimele informaţii aduse de Luca Pancalli. Comisarul Federaţiei Italiene de Fotbal a prezentat un raport privind măsurile de securitate de pe arenele din Serie A.

UEFA stă cu ochii pe Italia, deoarece doar şase stadioane din Serie A au dreptul să deschidă porţile pentru spectatori. Problema cea mare o reprezintă însă celebra arenă San Siro. AC Milan şi Inter sunt calificate în 16-imile Ligii Campionilor, dar sunt în pericol să joace meciurile din cupele europene cu tribunele goale.

Fost jucător la Juventus, marele şef de la UEFA, Michel Platini l-a asigurat pe Pancalli că UEFA va face tot posibilul pentru a rezolva problemele din Italia.

Stiri recente

Ana Bogdan a câştigat turneul WTA Parma Ladies Open

Ana Bogdan a câștigat turneul WTA 125 Parma Ladies Open, după ce a învins-o în finală pe slovaca Anna...