Dezastru românesc la Melbourne

Octavian Guţu şi Norbert Trandafir, doi dintre reprezentanţii României la Mondialele de nataţie de la Melbourne, au încheiat calificările de la 100 de metri liber pe locurile 50 şi, respectiv, 54.

Campionatele Mondiale de nataţie au continuat miercuri în sesiunea de dimineaţă cu alte calificări în care sportivii români au dezamăgit.

Octavian Guţu a încheiat calificările la 100 de metri liber pe locul 50, la o secundă şi 16 sutimi de calificarea în semifinale, iar Norbert Trandafir s-a situat pe locul 54, la o secundă şi 28 de sutimi de calificarea în faza următoare a competiţiei.

Dacă etapa de calificări a fost câştigată de americanul Jason Lezak, Guţu şi Trandafir au fost depăşiţi şi de sportivi din Papua Noua Guinee, Trinidad Tobago, Algeria, Kuweit, Brazilia sau Noua Zeelandă, ţări fără rezultate extraordinare în nataţie.

Americanul Michael Phelps a câştigat calificările de la 200 de metri mixt, canadianca Audrey Lacroix şi-a adjudecat calificările de la 200 de metri fluture iar americanca Leila Vaziri a câştigat calificările de la 50 de metri spate cu un nou record al campionatelor, semn că americanii vor să pună stăpânire pe ediţia din acest an a Mondialelor.

În sesiunea de după-amiază sunt programate opt probe, semifinale la 100 de metri liber masculin, semifinale la 50 de metri spate feminin, semifinale la 200 de metri fluture feminin, semifinale la 200 de metri mixt masculin şi finale la 200 de metri fluture masculin cu Michael Phelps în prim plan, 200 de metri liber feminin cu Federika Pellegrini şi Annika Lurz în prim plan, 50 de metri bras masculin cu Brendan Hansen în prim plan şi 800 de metri liber masculin cu Craig Stevens şi Federico Colbertaldo în prim plan.  

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...