Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

Destinație surpriză pentru Gabriel Tamaș! Unde va juca fundașul de 36 de ani

Gabi Tamaș a semnat cu Universitatea Cluj, formație care este în liga a doua.

După despărțirea de Astra, apărătorul a avut oferte importante, între care de la dynamo și Universitatea Craiova, dar a decis, în cele din urmă, să semneze cu U Cluj. Mutarea e una neașteptată, în condițiile în care ardelenii nu au prins în acest sezon nici măcar play-off-ul de promovare pentru Liga 1, dar aducerea lui Tamaș înseamnă un obiectiv clar pentru stagiunea viitoare: promovarea.

Sunt încântat de venirea la U. Am ales acest club în primul rând pentru fani, am văzut ce atmosferă pot face, este ceva unic în România. M-a atras faptul că aici este un club de tradiție, cu o istorie atât de lungă. Potențialul acestei echipe este uriaș și pot spune că FC Universitatea Cluj merită să ajungă iar sus, în prima ligă, acolo unde îi este locul, iar la asta vreau să contribui și eu. Mi-ar plăcea să mă retrag din fotbal de la U, ar fi un lucru frumos”, a declarat fotbalistul pentru siteul oficial al lui „U” Cluj.

Cu 66 de prezențe în naționala României, Gabi a mai evoluat în cariera sa pentru Tractorul Brașov, FC Brașov, Rapid, Dinamo, Galatasay, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, CFR, Doncaster, Watford, FCSB, Cardiff, Hapoel Haifa și Astra Giurgiu.