Derby-ul Madridului, incheiat nedecis

Atletico şi Real Madrid au deschis etapa din Spania cu un meci de zile mari încheiat la egalitate, 1-1, deşi gazdele au dominat copios meciul.

După două ocazii ratate de portughezul Maniche în primele minute, Fernando Torres a adus pe Atletico în avantaj în minutul 10, Realul reuşind să egaleze în minutul 66 prin argentinianul Higuain.

Atletico a fost aproape în permanenţă la conducerea ostilităţilor şi a ratat numeroase ocazii, Perea, minutul 15, Maniche, minutul 20, Fernando Torres, minutul 29, Galletti, minutul 39, Perea, minutul 44, Fernando Torres, minutul 74, Seitaridis, minutul 80, şi Aguero, minutul 89, ratând pe rând golurile desprinderii pentru Atletico.

Realul, obosit după jocul cu Bayern Munchen, a contat doar pe argentinianul Higuain, autorul unei mari ratări în prima repriză şi a golului din partea a doua, în timp ce jucători precum Reyes, Diarra, Fernando Gago, Cassano, Raul şi, mai ales, Fabio Cannavaro, eliminat pe final, au dezamăgit total.

în celălalt meci de sâmbătă, din Primera Division, Deportivo La Coruna s-a impus cu 1-0 la Real Sociedad, gol marcat de Arizmendi în minutul 28, Arizmendi fiind la a cincea reuşită personală în acest sezon.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...