Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

DERBY/ REACTII dupa Dinamo 2-1 Steaua

La finalul meciului castigat de Dinamo cu 2-1 in fata Stelei, Cristi Borcea (foto) A declarat: ‘O fericire mai mare ca asta nu există. Un meci Dinamo-Steaua câştigat nu se compară cu nimic. Nu puteam să-i lăsăm să sărbătorească titlul în Ştefan cel Mare. Asta este exclus. Nu am mai dansat în tribună de anul trecut. La asemenea meciuri nu pot să stau, este o tensiune ieşită din comun. A fost o victorie victorie extraordinară pentru noi, adusă de un antrenor extraordinar, de jucători, dar în primul rând de public. Jucătorii vor fi premiaţi pentru că ne-au făcut fericiţi. Dinamo a jucat pe teren şi anul trecut şi anul asta, iar aceşti jucători merită respectaţi. Era o umilinţă prea mare să vedem cum Steaua ia campionatul în Ştefan cel Mare’.

‘Mi-aş fi dorit să mai iau un titlu, ca să plec liniştit din Ghencea. Mă gândesc foarte serios. Cred că a venit timpul ca, după opt ani de zile, să o iau şi eu pe alte drumuri. Nu înfrângerea m-a determinat, ci acest mini-retur”, a afirmat Mirel Radoi.

‘Sunt foarte bucuros. Dedic victoria tuturor celor care s-au îndoit de noi. Au fost de bun augur şi preoţii pe care ni i-au adus conducătorii înainte de meci. Am fost mai determinaţi şi de aceea am câştigat. Le-am arătat tabela suporterilor stelişti la final că să plece liniştiţi acasă. Am meritat clar victoria. Încă mai e o etapă de jucat şi sperăm să câştige CFR titlul. Noi am jucat doar pentru noi pentru că aveam un orgoliu de apărat. Prima de la acest meci este binevenită pentru că şi aşa nu am luat nici un ban in acest campionat’, a spus la finalul jocului Florin Bratu.

‘Au mai fost meciuri în care am jucat împotriva unor echipe antrenate de Lăcă, deşi e naşul meu, iar eu am reuşit să marchez. Jur că îmi pare rău pentru Lăcătuş, pentru că, indiferent de toate suspiciunile, familia Lăcătuş este ca o a doua familie pentru mine, sunt ca şi părinţii mei, după părinţii de la Slatina. Nu cred că Marius va rămâne supărat pe mine’, a declarat Ionel Danciulescu.

‘E o bucurie de nedescris să o scoţi pe rivala de moarte din lupta pentru titlu. Nu cred că există bucurie mai mare decât asta. Am demonstrat azi că avem onoare. Nu ştiu dacă a fost un sezon ratat pentru Dinamo dar oricum am lăsat o impresie bună pe finalul campionatului’, a spus după meci Cosmin Moti.

”Mai este o etapă de jucat, important este să învingem Buzăul, iar alte echipe să se dăruiască la fel cum au făcut-o contra noastră. Sperăm ca meciul Universitatea Cluj – CFR Cluj să se joace doar pe teren şi dacă Universitatea va pierde, să o facă cu demnitate”, a declarat Sorin Ghionea.

Citeste mai multe!