Demiterea lui Mourinho l-ar costa pe Abramovici 125 de milioane de lire sterline

Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, ar fi nevoit să cheltuiască 125 de milioane de lire sterline în cazul în care ar decide să îl demită pe tehnicianul Jose Mourinho şi să aducă în această vară alt antrenor la echipa londoneză, informează The Sun.

Cotidianul citat subliniază că Abramovici a divorţat recent, despărţire ce l-ar putea costa 1,5 miliarde de lire sterline, sumă mai mare decât cea de un miliard de lire sterline, avansată de alte jurnale din Anglia.

Dacă va hotărî să îl demită pe Mourinho, Abramovici va trebui să plătească 15 milioane de lire sterline pentru perioada rămasă din contractul tehnicianului. În plus, miliardarul rus va cheltui 25 de milioane de lire sterline pentru găsirea unui nou antrenor şi 30 de milioane de lire sterline pentru un nou Frank Lampard (n.r. – The Sun scrie că Lampard ar vrea să plece la FC Barcelona, iar Mourinho a afirmat că este de acord să preia din vară formaţia Real Madrid, însă doar dacă madrilenii sunt de acord să-l transfere şi pe Lampard). De asemenea, Roman Abramovici va trebui să pună la dispoziţia noului antrenor 50 de milioane de lire sterline pentru transferuri şi să mai plătească 5 milioane de lire sterline pentru un nou staff tehnic, informeaza Mediafax.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...