Deja-vu

0
203

Echipa FC Rapid Bucuresti a continuat miercuri seara evolutia meciurilor slabe din acest sezon cu un rezultat de egalitate, 3-3 acasa cu Otelul Galati, si formatia lui Razvan Lucescu incheie in genunchi unul din cele mai slabe campionate din ultimii ani.

Dupa ce a pierdut contactul cu CFR Cluj si Steaua in lupta pentru preliminariile Ligii Campionilor, Rapid nu a reusit sa revina nici in meciul de acasa cu Otelul Galati desi giulestenii aveau 2-0 dupa numai opt minute de joc.

Eliminata de stresul locului doi, Rapid parea sa joace fara complexe cu Otelul acasa iar dupa numai opt minute giulestenii aveau doua goluri avantaj dupa ce reluarea lui Buga a fost deviata de Semeghin iar Nicolae Grigore si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. Si cum gazdele au marcat doua goluri in patru minute in debutul primei reprize, oaspetii au reusit si ei aproximativ acelasi lucru in finalul primei reprize cind Labukas a redus din diferenta cu un sut superb sub transversala iar Emil Jula a restabilit egalitatea dupa numai doua minute transformind un penalty acordat usor.

In partea a doua, Rapid a fost echipa care a aparut mai mult in fata portii adverse dar fara determinarea necesara astfel ca giulestenii au preluat avantajul dintr-o greseala a portarului Vitca fructificata imediat de Zicu.

Avantajul rapidistilor a durat doar citeva minute pentru ca in minutul 87, Romeo Stancu a fost eliminat pentru doua cartonase galbene incasate aiurea desi intrase pe teren de mai putin de 10 minute iar in penultimul minut, Emil Jula a relizat dubla stabilind scorul final, Rapid – Otelul 3-3.

Rapid mai are o singura sansa la Cupa UEFA, sa cistige finala Cupei Rominiei, altfel, giulestenii ori ramin pe dinafara ori merg in Intertoto, in timp ce Otelul continua sa spere la locul cinci desi este la cinci puncte de Politehnica Timisoara.