De ce reguli trebuie să ții cont pentru ca biletul tău să fie câștigător la pariuri

Pariurile sportive sunt o modalitate plăcută de petrecere a timpului liber, mai ales pentru că ne oferă, pe lângă șansa unui câștig – de multe ori semnificativ – și emoția și adrenalina fără de care unii dintre noi nu pot trăi.
Având în vedere că tot mai mulți dintre noi am devenit împătimiți ai pariurilor sportive, ne-am gândit că ar fi util să întocmim o listă a celor mai importante sfaturi pe care experții în acest domeniu le oferă celor care doresc să își îmbunătățească șansele de a miza pe un bilet câștigător.
1. Informează-te foarte bine înainte de a paria
Pare un sfat evident, însă statisticile spun că majoritatea pariorilor se ghidează numai după cotele oferite de casele de pariuri și după clasamentele competițiilor. Înainte de a paria pe rezultatul unui meci, fii sigur că te-ai documentat cât se poate de bine și că nu vei fi surprins de evenimente pe care alți pariori mai experimentați le cunosc: accidentări, transferuri, suspendări, meciuri care se dispută pe teren neutru sau cu porțile închise, schimbări de antrenori sau de management, și altele. Aceste informații s-ar putea dovedi prețioase și ar putea să facă diferența între un pronostic corect și unul care ne poate compromite întregul bilet.
2. Ai mare grijă la pariurile pe favoriți
Ține cont că echipa cu o cotă mai mică, sau chiar foarte mică, nu va câștiga neapărat meciul pe care urmează să mizezi. De multe ori, favoriții se încurcă atunci când nimeni nu se așteaptă, iar casele de pariuri ies în câștig de pe urma celor care adoptă această strategie. Nu uita că această regulă simplă se aplica atât la fotbal și alte sporturi de echipă, cât și, mai ales, la sporturile individuale, cum ar fi, de exemplu, tenisul de câmp.
3. Mizează pe cât mai puține meciuri
Tentația de a obține o cotă totală cât mai mare pentru un bilet este mare, însă nu uita că și sansele de câștig se diminuează proporțional. Încearcă, mai bine, să mizezi o sumă mai mare, dar pe un număr mai mic de evenimente sportive. Citește pronosticurile celor care întocmesc biletul zilei la fotbal sau la alte sporturi – șansele sunt ca acești pariori mai experimentați decât tine să obțină pronosticuri corecte în urma unor analize amănunțite a șanselor de câștig.
4. Alege o casă de pariuri offline sau online de încredere
Aici motivele sunt evidente – nu paria niciodată la o casă de pariuri care nu oferă siguranță. Motivele sunt nenumărate, dar cel mai important este, desigur, tergiversarea sau chiar refuzul transferului unor sume de bani jucătorilor.
Nu în ultimul rând, experții în pariuri ne mai dau un sfat: pariază întotdeauna sume de bani pe care ești sigur că le poți pierde. Nimeni nu îți poate garanta rezultatul unui meci, iar cei care susțin că pot face acest lucru sunt, mai mult ca sigur, persoane care vor să profite de încrederea ta.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...