Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Datasport: Radu Stefan catre Lazio, sub forma de imprumut

Agentia Datasport noteaza, simbata, ca fotbalistul dinamovist Radu Stefan (in imagine) va evolua in urmatoarele sase luni sub forma de imprumut la gruparea Lazio Roma.

„Este de semnalat la Lazio achizitionarea lui Stefan Radu, in virsta de 21 de ani, de la Dinamo Bucuresti. Jucatorul va veni sub forma de imprumut pe sase luni, iar apoi Lazio va avea dreptul sa il cumpere si ii va propune fotbalistului un contract pe inca patru ani”, noteaza Datasport.

Dinamo Bucuresti si Lazio Roma s-au intilnit in 2007 in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Dupa 1-1 la Roma si 1-3 la Bucuresti, Dinamo a ratat calificarea in grupele competitiei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: