Daria Kasatkina, îngrijorată după rebeliunea Wagner – Familia mea este încă în Rusia

Daria Kasatkina (11 WTA) şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la situaţia instabilă din Rusia, după ce a învins-o Anhelina Kalinina cu 6-3, 6-1 în primul tur al turneului de la Eastbourne.

Kalinina nu a dat mâna cu jucătoarea rusă după înfrângerea sa, la fel cum a refuzat să facă şi Elina Svitolina, o altă ucraineancă, la Roland Garros.

Dar Kasatkina, care a luat în mai multe rânduri poziţie împotriva invaziei Rusiei în Ucraina, îşi exprimase deja înţelegerea faţă de această atitudine.

Întrebată după meci despre rebeliunea eşuată de la sfârşitul săptămânii trecute a grupului paramilitar Wagner, ea nu s-a menajat, aşa cum face adesea.

“Ceea ce simt este de rahat, sincer. Nu am de gând să o ascund. Familia mea, părinţii mei, sunt încă în Rusia. După cum aţi văzut, a fost un mare dezastru şi acolo în ultimele zile.

Sunt îngrijorată pentru prietenii mei, pentru că cei mai buni prieteni ai mei locuiesc în Voronej, oraşul în care a intrat tipul cu armata sa privată (Evgheni Prigojin, şeful Wagner).

De la începutul războiului, am urmărit totul, în fiecare zi. Asta înseamnă foarte mult. În unele momente, am fost copleşită. Dar, pe terenul de tenis, încerc să îmi deconectez capul. Asta mă ajută foarte mult”.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...