Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, anunț despre Cristi Săpunaru: „Nu are de ce să fie suspendat, clar!”

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a declarat că liderul echipei, Cristian Săpunaru, nu are de ce să fie suspendat în urma incidentelor de la finalul partidei cu FCU Craiova, de la Târgu Jiu, în etapa a 10-a a Superligii.

Cristian Săpunaru a fost implicat într-un conflict cu unul dintre suporterii adverşi care au pătruns la vestiarele stadionului din Târgu Jiu. În urma acelei altercaţii, suporterul echipei oltene a fost sancţionat de către Jandarmerie, un verdict în acest caz urmând să dea şi Comisia de Disciplină a FRF.

Au existat conflicte și în zona vestiarelor.

Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, anunț despre Cristi Săpunaru

„Eu nu mă aştept la nicio suspendare a lui Săpunaru, pentru că nu are de ce să fie suspendat, clar. Cred că nu ar mai trebui să vorbim despre evenimentele neplăcute care s-au întâmplat cu Craiova, pentru că a trecut deja o bună bucată de timp, iar Cristi Săpunaru nu are de ce să fie suspendat. Eu sper şi sunt ferm convins că el nu va fi suspendat, pentru că nu sunt motive să fie suspendat”, a declarat Daniel Niculae, președinte Rapid.

Daniel Niculae s-a arătat mulţumit de parcursul echipei până în acest moment, precizând că abia în sezonul următor obiectivul va fi clasarea pe unul dintre primele trei locuri în clasamentul Superligii: „Deocamdată noi suntem bine, şi Farul arată foarte bine, sunt echipe foarte bune, şi Hermannstadt stă foarte bine. Eu am spus de la început că proiectul nostru este unul pe termen mediu şi lung, pe termen scurt anul trecut obiectivul a fost menţinerea în prima ligă, anul acesta în play-off şi anul viitor în primele trei locuri”.

Stiri recente

Departamentul american al Justiţiei va plăti 100 de milioane de dolari gimnastelor agresate sexual de fostul medic al lotului naţional, pentru a pune capăt...

Departamentul american al Justiţiei va plăti aproximativ 100 de milioane de dolari unui număr de aproximativ o sută de...