Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Daniel Niculae, dubla pentru Auxerre

După un 2006 modest în care a găsit mai rar drumul spre gol pentru Rapid sau Auxerre, atacantul român Daniel Niculae (foto) a început noul an cu o dublă pentru formaţia franceză.

Revenit după o accidentare destul de serioasă, Daniel Niculae a fost titular în meciul jucat de Auxerre la Sedan, a jucat excelent pe întreaga durată a meciului, fiind notat cu 8.2 de specialiştii eurosport.com şi a marcat două goluri prin care a adus un punct formaţiei sale, Sedan – Auxerre încheindu-se 2-2.

Niculae a deschis scorul în minutul 15, gazdele au făcut rapid 2-1 prin reuşitele lui Sartre, minutul 20, şi Job, minutul 23, dar pe final, când nimeni nu mai crede, Daniel Niculae a adus egalarea în minutul 90 meţinând pe Auxerre la cinci puncte de retrogradare.

Cu Florin Bratu intrat pe teren doar în ultimele 15 minute, Valenciennes nu a rezistat pe teren propriu cu Nice şi a pierdut cu 0-1, gol marcat de Bakary Kone în minutul 30.

Cu un Marcelo Gallardo în mare formă şi un Jerome Rothen revenit în echipă, Paris Saint Germain a făcut spectacol la Nancy, 3-0, goluri marcate de Pauleta, Frau şi Gallardo, şi parizienii par să fi revenit pe drumul cel bun.

Alte rezultate, St. Etienne – Rennes 1-3, Troyes – Bordeaux 1-0, Sochaux – Le Mans 2-0, Lorient – Toulouse 0-1.

Citeste mai multe!