Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Daniel Niculae: „CFR Cluj merita sa fie pe primul loc”

Atacantul formatiei AJ Auxerre, Daniel Niculae (foto), a declarat, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Sport Magazin, ca CFR Cluj merita sa ocupe prima pozitie in Liga I, fiind cea mai constanta echipa din campionat. Fostul „copil teribil” al Giulestiului nu crede ca asa-zisele „butoane” mai sunt apasate in prima liga din Romania.

„Usor-usor s-a schimbat si campionatul nostru, si cred ca butoanele au ramas doar la „play-station”. CFR Cluj merita sa fie pe primul loc, pentru ca a dovedit-o pina acum. Ei au dat dovada de cel mai important lucru de care ai nevoie pentru a cistiga titlul, de constanta”, a declarat Niculae.

„Nico” este de parere ca Daniel Pancu este cea mai buna achizitie reusita de Rapid in acest sezon. Atacantul lui Auxerre este sigur ca „Pancone” va redeveni fotbalistul care facea furori in urma cu cativa ani.

„Cred ca Pancu este cea mai buna achizitie facuta de Rapid in acest sezon. Atit ca jucator, cit si ca om, Daniel este senzational. El este idolul galeriei, un adevarat lider de echipa, care poate sa stringa toti jucatorii in jurul lui in momentele grele. Daniel Pancu este pe drumul cel bun si fac pariu ca va redeveni fotbalistul care a incintat atitia ani publicul din Giulesti. Iar daca va juca bine, poate se gindeste si domnul Copos sa-i achite datoria „morala” pe care o are fata de el, de acum doi ani. Eu imi doresc sa fie sanatos, pentru ca Rapid are nevoie de un Pancu sanatos”, a spus internationalul lui Auxerre.

Interviul integral cu Daniel Niculae poate fi citit in numarul 100 al revistei Sport Magazin.

Citeste mai multe!